BRUIDSREPORTAGE

Slider

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! En wat fijn dat jullie interesse tonen in EyeDea Fotografie.


Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van jullie bestelling krijgen jullie mijn volledige, persoonlijke aandacht. Het is daarom ook extra belangrijk dat er tussen ons een klik is. Na het eerste mail- of belcontact beginnen we dan ook met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Hieronder leg ik stap voor stap uit, hoe een bijzondere, liefdevolle bruidsreportage, tot in de puntjes zal worden verzorgd door
EyeDea Fotografie: 

WERKWIJZE

1. Contact opnemen

Hebben jullie interesse of vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier,  en als jullie al een datum hebben, vul deze dan zeker in.

2. Afspraak inplannen

Zodra ik jullie mail binnen heb krijgen jullie zo snel mogelijk reactie. Als jullie een datum hebben doorgegeven, check ik als eerste mijn agenda. Als deze datum nog vrij is, plan ik met jullie een date in, om kennis te maken. 

 

3. Elkaar leren kennen

Graag kom ik bij jullie thuis om een goede persoonlijke indruk van jullie te krijgen. Mocht dit niet lukken, kunnen we ook altijd een Skype-sessie inplannen. Voor jullie het moment om mij alles te vragen wat jullie willen, zodat jullie mij ook kunnen leren kennen. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie en hoe jullie grote dag eruit zal gaan zien. Daarnaast ontdek ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn, en de verwachtingen ten aanzien van de fotograaf. Tijdens ons gesprek kan ik aangeven hoe ik jullie hierin tegemoet zal komen en hoe een en ander in zijn werk gaat. Stel gerust ook andere vragen over jullie bruiloft. Ik denk graag met jullie mee.

 

4. Samenwerking

Zijn jullie na het kennismakingsgesprek enthousiast geworden en willen jullie mij als fotograaf op jullie bruiloft? Vul dan het reserveringsformulier in. Je krijgt van mij een bevestiging zodat je weet dat deze datum voor jullie gereserveerd staat.

In de aanloop naar de grote dag houden we contact met elkaar. Ik maak een planning van de dag, zodat ik alle mooie momenten kan vastleggen en zeker weet dat ik niks mis. Daarom ontvang ik graag een exemplaar van het draaiboek. (Als deze er is natuurlijk). Een week voor de grote dag hebben we contact om de dag nogmaals door te nemen en de laatste zaken en/of wijzigingen door te nemen. 

5. Portretfoto locatie

Mocht het gewenst zijn (en mogelijk), dan gaan we samen een kijkje nemen op de portretfotolocatie van jullie keus.  We plannen dan een nieuwe afspraak om elkaar daar te treffen en gaan daar even wandelen. We kunnen dan alles nogmaals doornemen en wellicht hebben jullie nog extra vragen.

 

6. Jullie Trouwdag

Het moment is daar… Jullie mooie dag is aangebroken. Ik start vaak een uur voordat de bruid haar schitterende outfit aantrekt en ga huiswaarts wanneer het feest een beetje op gang komt. Soms blijf ik zelfs tot het eind, afhankelijk van wat jullie graag terugzien in de reportage. Tijdens de bruiloft zal ik onopvallend en ontspannen rondlopen en meng mij tussen de gasten. Met mijn camera altijd in de aanslag zodat ik alle mooie herinneringen eruit pik.


De mooiste momenten om er samen even tussenuit te glippen voor een mooie portretserie is vanaf 15.00 uur ’s middags en tijdens het “Gouden Uurtje.” Lekker relaxed genieten van een momentje samen, in een schitterende omgeving, met het meest ideale
licht. Alles mag en niets moet op deze speciale dag. 

7. Nabewerking

En dan begint voor mij het uitzoeken en nabewerken van de vele gemaakte foto’s. Alle opnames ga ik zorgvuldig en nauwkeurig bij langs. En bewerk ze, zodat ze  nóg meer tot leven komen.  Binnen een paar dagen na de grote dag, stuur ik een sneak preview toe. 

8. Genieten van je foto's!

Binnen twee weken ontvangen jullie van mij een online preview van circa 10/15 foto’s. En binnen 8 weken staat jullie gehele serie in een “online gallery,” die je kunt delen met iedereen. Desgewenst kan er vanaf die plek ook al nabesteld worden door familie en vrienden. Maar dat kunnen jullie ook in eigen beheer houden, aangezien jullie zelf de foto’s op maximale resolutie (afdrukkwaliteit) ontvangen. 

 

9. Foto albums

Wanneer jullie voor een album hebben gekozen, laat ik jullie na  1 á 2 weken een online voorbeeld exemplaar zien, nadat ik van jullie de favoriete foto’s heb doorgekregen. Deze wordt opgemaakt naar eigen inzicht. Uiteraard kunnen er nog wijzigingen worden doorgegeven. Zodra jullie helemaal akkoord zijn met de aanpassingen, gaat de bestelling de deur uit. 

 

10. Pakket in ontvangst nemen

Zodra de foto’s allemaal klaar zijn, zet ik ze op een originele camera USB-stick en overhandig ik jullie deze. Dit kan bij mij thuis, per post of ik kom het langs brengen. Ditzelfde geldt ook voor het met zorg gemaakte album uiteraard. 

 

Slider

PROFESSIONELE SERVICE

De garantie & voordelen van EyeDea Fotografie:

Bij EyeDea Fotografie ben je in vertrouwde handen. Als professioneel fotograaf met ruim 15 jaar ervaring pak ik het kundig en serieus aan.
Met als resultaat: enthousiaste en tevreden klanten.

 • Ervaring en expertise
  Een bruidsreportage is onder andere zo ontzettend leuk om te doen, omdat het zo verschrikkelijk divers is. Bijna alle facetten van de fotografie komen aan bod. Het vergt dus veel technische kennis om in verschillende situaties, met het aanwezige licht uit de voeten te kunnen. Mocht het ook nog zo uitkomen, we gaan er natuurlijk niet vanuit, maar ook met minder, of ronduit slecht weer, kan ik een mooie reportage afleveren.
 • Professionele apparatuur
  Ik laat niets aan het toeval over. Zo werk ik met professionele apparatuur. Zowel de lenzen/objectieven als de body, maar natuurlijk ook de computer, het beeldscherm en de studio verlichting.
  Daarnaast beschik ik tevens over een professionele back-up set, mocht het nodig zijn.
 • Je foto’s worden veilig opgeslagen & bewaard
  Iedere fotoshoot wordt zorgvuldig opgeslagen. Daarna worden er direct meerdere back-ups gemaakt. Je dierbare foto’s blijven veilig en permanent bewaard. Wil je ze later nog eens opvragen of extra bestellen? Dat kan bij EyeDea Fotografie altijd!
 • Tips & Adviezen
  Een ander groot voordeel van het meemaken van zoveel bruiloften, is dat ik kan helpen met het geven van tips en/of advies. Desgewenst meedenken met het indelen van de dag, samen het draaiboek doornemen en do’s en dont’s benoemen. Daarbij heb ik een lijstje met 12 tips voor jullie, die handig kunnen zijn.
 • Manier van werken
  Het grootste compliment dat ik kan krijgen is dat de gasten, en nog belangrijker het bruidspaar, zich zo ontzettend op hun gemak bij mij voelen, terwijl ik ongedwongen en ontspannen, onopvallend ‘aanwezig’ aan het werk ben.
 • Keuzestress
  Bij voorbaat bied ik bij deze alvast mijn excuses aan. Uit ervaring blijkt dat ik bruidsparen vaak opzadel met keuzestress, door de ENORME hoeveelheid speciale opnames die afgedrukt of uitvergroot aan de wand moeten komen. Uiteraard wil ik jullie hierin ook met veel liefde ondersteunen waar nodig.
 • High end producten
  Alleen de beste materialen zijn bij EyeDea Fotografie goed genoeg. Dat betekent dat de leveranciers van de afdrukken en/of fotoalbums met zorg worden uitgekozen en jullie topkwaliteit biedt om jaren van te genieten.


Laatste opmerking
Het gaat hier om dé dag van jullie leven! Je maakt deze dag maar 1 keer mee. Dan wil je natuurlijk graag dat deze dag zo wordt vastgelegd, als dat je deze hebt beleefd. Het feit dat jullie dit lezen, leert mij dat jullie serieus aan het  oriënteren zijn.

Professionele fotografie kost tijd en geld. Voor jullie staat daar een goede service en een mooie, dierbare herinnering tegenover. 

Lees hier verder:

Scroll Up
error: Content is protected !!