INFORMATIE OVER DE BRUIDSREPORTAGE

Slider

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! En wat fijn dat jullie interesse tonen in EyeDea Fotografie.

Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van jullie bestelling krijgen jullie mijn volledige, persoonlijke aandacht. Het is daarom ook extra belangrijk dat er tussen ons een klik is. Na het eerste mail- (of belcontact) beginnen we dan ook met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken of er een match is, en waarbij we meteen wat informatie kunnen uitwisselen. Jullie over hoe de bruiloft er uit komt te zien, en ik hoor graag wat jullie van mij verwachten. Van mij krijgen jullie uitleg hoe ik jullie daarin tegemoet kan komen. Daarnaast kan ik jullie ook voorzien van een aantal handige tips bij het voorbereiden van jullie bruiloft.

Hieronder leg ik  stap voor stap uit, hoe een bijzondere, liefdevolle bruidsreportage, tot in de puntjes zal worden verzorgt door EyeDea Fotografie:

WERKWIJZE

1. Contact opnemen

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op. Het handigste is via mijn contactformulier, en als jullie al een datum hebben, vul deze dan zeker in. Of misschien heb je nog enkele andere vragen waar je graag antwoord op wilt.

2. Afspraak inplannen

Zodra ik jullie mail binnen heb, probeer ik deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Als jullie een datum hebben aangegeven, check ik als eerste mijn agenda. Als deze datum nog vrij is, plan ik met jullie een date in, om elkaar beter te leren kennen.

3. Elkaar leren kennen

Graag kom ik bij jullie thuis om een goede persoonlijke indruk van jullie te krijgen. (Mocht dit niet lukken, kunnen we ook altijd een Skype sessie inplannen.) Voor jullie het moment om mij alles te vragen wat jullie willen, zodat jullie mij ook kunnen leren kennen. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie en hoe jullie grote dag eruit zal gaan zien. En daarnaast ontdek ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn, en de verwachtingen ten aanzien van de fotograaf. Tijdens ons gesprek kan ik aangeven hoe ik jullie hierin tegemoet zal komen en hoe een en ander in zijn werk gaat.

4. Samenwerking

Als jullie enthousiast zijn geworden en met mij verder willen, kunnen jullie een reserveringsformulier invullen. Hierna staat deze datum voor jullie gereserveerd.

In de aanloop naar de grote dag houden we contact met elkaar. Zo zou ik graag een exemplaar van het draaiboek ontvangen, maar mocht deze er niet zijn, maak ik zelf een planning. Zo weet ik zeker dat ik niets mis. Een week voor de grote dag hebben we contact om de dag nogmaals door te nemen en de laatste zaken e/o wijzigingen door te nemen.

5. Portretfoto locatie

Mocht het gewenst zijn (e/o mogelijk), dan gaan we samen een kijkje nemen op de portretfotolocatie van jullie keus.  We plannen dan een nieuwe afspraak om elkaar daar te treffen en gaan daar even wandelen. We kunnen dan alles nogmaals doornemen en wellicht hebben jullie nog extra vragen. Zo leren we elkaar nóg beter kennen.

6. Jullie Trouwdag

Het moment is daar… jullie mooie dag is aangebroken. Ik start vaak een uur voordat de bruid haar schitterende outfit aantrekt en ga huiswaarts wanneer het feest een beetje op gang komt. Soms blijf ik zelfs tot het eind, afhankelijk van wat jullie graag terugzien in de reportage. Ik zorg dat ik onopvallend en ontspannen rondloop op jullie bruiloft, en meng mij tussen de gasten, waarbij ik, met mijn camera altijd in de aanslag, alle mooie herinneringen eruit pik.

De mooiste momenten om er samen even tussenuit te glippen voor een mooie portretserie is vanaf 15.00 uur ’s middags en tijdens het “Gouden Uurtje.” Lekker relaxed genieten van een momentje samen, in een schitterende omgeving, met mooi licht. Alles mag en niets moet op deze speciale dag.

7. Nabewerking

En dan begint voor mij het uitzoeken en nabewerken van de vele gemaakte foto’s. En beleef ik jullie dag al snel weer opnieuw. Alle opnames loop ik zorgvuldig en nauwkeurig bij langs. En bewerk ze, zodat ze nóg meer tot leven komen.

Binnen een paar dagen na jullie grote dag, stuur ik jullie een sneak preview toe.

8. Genieten van je foto's!

Binnen twee weken ontvangen jullie van mij een online preview van circa 10 / 15 foto’s. En binnen 8 weken staat jullie gehele serie in een online gallery, die je kunt delen met iedereen. Desgewenst kan er vanaf die plek ook al nabesteld worden door familie en vrienden. Maar dat kunnen jullie ook in eigen beheer houden, aangezien jullie zelf de foto’s op maximale resolutie ontvangen.

9. Foto albums

Wanneer jullie voor een album hebben gekozen, laat ik jullie na 8 weken een online voorbeeld exemplaar zien. Deze heb ik opgemaakt naar eigen inzicht. Jullie kunnen hier nog wijzigingen op doorgeven, en zodra jullie helemaal akkoord zijn met de aanpassingen, gaat de bestelling de deur uit.

10. Pakket in ontvangst nemen

Zodra de foto’s allemaal klaar zijn, zet ik ze op een originele camera USB stick en overhandig ik jullie deze. Dit kan bij mij thuis, ik kom het langs brengen of ik stuur  het op. Ditzelfde geldt ook voor het met zorg gemaakte album uiteraard.

Slider

PROFESSIONELE SERVICE

De garantie & voordelen van EyeDea Fotografie:

Bij EyeDea Fotografie ben je in vertrouwde handen. Als professioneel fotograaf met ruim 15 jaar ervaring pak ik het kundig en serieus aan.
Met als resultaat: enthousiaste en tevreden klanten.

 • Ervaring en expertise
  Een bruidsreportage is onder andere zo ontzettend leuk om te doen, omdat het verschrikkelijk divers is. Bijna alle facetten van de fotografie komen aan bod. Het vergt dus veel technische kennis om in verschillende situaties, met het aanwezige licht uit de voeten te kunnen. Mocht het ook nog zo uitkomen, we gaan er natuurlijk niet vanuit, maar ook met minder, of ronduit slecht weer, kan ik een mooie reportage afleveren.
 • Professionele apparatuur
  Ik laat niets aan het toeval over. Zo werk ik met professionele apparatuur. Zowel de lenzen / objectieven als de body, maar natuurlijk ook de computer, het beeldscherm en de studio verlichting.
  Daarnaast beschik ik ook over een professionele back-up set, mocht het nodig zijn.
 • Je foto’s worden veilig opgeslagen & bewaard
  Iedere fotoshoot wordt zorgvuldig opgeslagen. Daarna worden er direct meerdere back-ups gemaakt. Je dierbare foto’s blijven veilig en permanent bewaard. Wil je ze later nog eens opvragen of extra bestellen? Dat kan bij EyeDea fotografie altijd!
 • Tips & Adviezen
  Een ander groot voordeel van het meemaken van zoveel bruiloften, is dat ik kan helpen met het geven van tips e/o advies. Desgewenst meedenken met het indelen van de dag, samen het draaiboek doornemen en do’s en dont’s benoemen. Tevens heb ik een lijstje met 12 tips voor jullie, die handig kunnen zijn.
 • Manier van werken
  Het grootste compliment dat ik kan krijgen, is dat de gasten, en nog belangrijker het bruidspaar, zich zo ontzettend op hun gemak bij mij voelen, terwijl ik ongedwongen en ontspannen, onopvallend ‘aanwezig’ aan het werk ben.
 • Keuzestress
  Bij voorbaat bied ik bij deze al mijn excuses aan. Uit ervaring blijkt dat ik bruidsparen en hun geliefden opzadel met keuzestress. Teveel speciale opnames die afgedrukt of uitvergroot aan de wand moeten komen, maar vervolgens niet kunnen kiezen welke daarvoor het meest in aanmerking komt. Uiteraard ondersteun ik jullie hierin ook met plezier.
 • High end producten
  Alleen de beste materialen zijn bij EyeDea Fotografie goed genoeg. Dat betekend dat de leveranciers van de afdrukken e/o foto albums met zorg worden uitgekozen, en jullie topkwaliteit kan bieden om jaren van te genieten.


Laatste opmerking
Het gaat hier om dé dag van jullie leven! Je maakt deze dag maar 1 keer mee. Dan wil je natuurlijk graag dat deze dag zo wordt vastgelegd, als dat je deze hebt beleeft. Het feit dat jullie dit lezen, leert mij dat jullie serieus aan het oriënteren zijn.

Professionele fotografie kost tijd en geld. Voor jullie staat daar een goede service en een mooie, dierbare herinnering tegenover.

Lees hier verder:

Scroll Up